Ons behandelaanbod

Behandeling is gericht op problemen en/of klachten waar je last van hebt en datgene dat je belemmert om een leven te leiden dat zinvol voor je is en waar je tevreden over kunt zijn. Het doel is om je psychologische flexibiliteit toe te laten nemen zodat je met jezelf, met anderen en met uitdagende situaties om kunt gaan op een voor jou effectieve manier. Bij Kracht kunnen volwassenen terecht met lichte tot matig ernstige psychische klachten.

Er zijn verschillende manieren om te werken aan je herstel en het verminderen van je klachten. Dit kan individueel, in een groep of via je computer of mobiel. Afhankelijk van je klachten kun je een keuze maken voor één manier of een combinatie.

Ik werk als psycholoog vanuit verschillende stromingen en met verschillende technieken, afhankelijk van je doel, klachten en problemen. Dit geldt zowel voor de individuele-, groeps- en online-behandelingen. Je kunt dan denken aan ACT, EMDR, Cognitieve- Gedragstherapie (CGT), Systeemtherapie/EFT, en Oplossingsgerichte therapie.