ContactWe horen graag van je

Contact

Er is op dit moment AANMELDSTOP ingesteld. Dit betekent dat er geen nieuwe aanmelding worden aangenomen voor de wachtlijst. Elke zorgverzekeraar heeft een zorgteam die kunnen helpen bij het vinden van een plek voor behandeling. Voor CZ is het zorgteam te bereiken op 013-5949110.Via PsyZorg ZO-Brabant vind je andere praktijken in de omgeving en hun wachttijden.

LET OP! Mijn praktijk heeft in 2024 alleen een contract afgesloten met CZ (incl hun labels zoals Nationale Nederlanden en OHRA). Dit betekent dat CZ behandelingen vergoedt (buiten je eigen risico) vanuit de zorgverzekeringswet. De overige zorgverzekeraars zijn verplicht mijn behandelingen te vergoeden maar bepalen zelf de hoogte van de vergoeding (dit is altijd een percentage van het NZA tarief). Deze deelvergoeding zal meestal liggen tussen de 60% en 85% van dit tarief, dit is afhankelijk van je polisvoorwaarden. Je kunt dit precies navragen bij je zorgverzekeraar of ik kan dat voor je nakijken via Eiswijzer.nl. Er zijn in 2024 waarschijnlijk maar 3 zuivere restitutie polissen waarbij je 100% vergoed krijgt (buiten je eigen risico) ook wanneer ik geen contract heb met je zorgverzekeraar. Dat is Aevitae (Eucare) Vrije keuze, ASR Eigen keuze en Menzis Basis Vrij.

Indien er op dit moment sprake is van een acute crisissituatie dien je contact op te nemen met de huisarts of buiten kantoor tijden met de huisartsenpost (tel in regio Eersel 0900-1232024).

Wanneer je last hebt van suïcidaliteit of je maakt je zorgen dat iemand dierbaar dit heeft kun je op elk moment van de dag contact opnemen met het nummer 113 (suïcide preventie) of chat met hen via www.113.nl.

Gebruik onderstaande contactgegevens voor overige vragen.

Anke van Oosterhout 06-34766376
info@kracht-eersel.nl

Ik raad je aan om geen persoonlijke informatie rondom de behandeling naar mij te e-mailen of te whatsappen. Dat kan alleen als de verbinding is beveiligd.

Adres van de praktijk

Nieuwstraat 63
5521 CB Eersel

Mijn telefoonummer 06-34766376
Mijn emailadres info@kracht-eersel.nl

Overige algemene informatie:
KvK nummer 17283947
AGB code praktijk: 94058376
AGB code zorgverlener: 94008898
BIG registratienummer: 49909713925
BTW-id nummer NL001740267B66
Openingstijden

De praktijk is door het jaar heen geopend op:
maandag (8:30-14:00 en 18:00-21:00)
dinsdag (8:30-14:00)
woensdag (8:30-14:00)
donderdag (8:30-14:00)
vrijdag (8:30 tot 14:00)

Gebruik de blauwe button onderaan de pagina om je aan te melden maar lees wel eerst over de openingstijden, kosten en vergoedingen zodat we geen verrassingen tegen komen na het starten van de behandeling. Je ontvangt na aanmelding een automatisch bericht dat ik de aanvraag heb ontvangen.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kunt je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met EEN zorgaanbieder (dus niet in deze praktijk) een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknorm). Dit is een landelijke norm. De norm is maximaal 4 weken vanaf dat je belt tot aan het eerste intake gesprek en dan nog 10 weken tussen het intake gesprek en start van de behandeling. In deze praktijk is het intake gesprek ook direct de start van de behandeling.

Voorafgaand aan het eerste gesprek krijg je een bevestiging van de afspraak en een behandelingsovereenkomst toegestuurd met het verzoek deze alvast door te lezen. Hierin staan een aantal afspraken die we maken (en ondertekenen) voor een goede samenwerking. Daarnaast krijg je ook 2 vragenlijsten via mail toegestuurd. Tijdens het eerste gesprek zal samen gekeken worden naar wat je klachten zijn, waar je aan wil werken en wat je doelen zijn. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Indien nodig wordt in het eerste gesprek of tijdens de behandeling samen gekeken naar doorverwijzing voor specialistische hulp.

Aanmelden
Inloggen Clienten Portaal
Psycholoog Eersel, Locatie