ContactWe horen graag van je


Contact

Op dit moment geldt een opnamestop in onze praktijk.

Alleen voor medisch personeel dat in verband met hun werkzaamheden rondom Corona, dringend behoefte heeft aan begeleiding of trauma verwerking geldt geen wachttijd.

De praktijk maakt in de behandeling gebruik van afwisselend online en face-to-face behandelen. Dit gebeurt via videobellen en online ehealth programma's.

Via PsyZorg ZO-Brabant vindt u andere praktijken in de omgeving en hun wachttijden.

Indien er sprake is van een crisissituatie dien je contact op te nemen met de huisarts of buiten kantoor tijden met de huisartsenpost (tel in regio Eersel 0900-1232024).

Wanneer je last hebt van suicidaliteit of je maakt je zorgen dat iemand dierbaar dit heeft kun je contact opnemen met het nummer 113 (zelfmoord preventie) of chat met hen via www.113.nl.

Gebruik onderstaande contactgegevens voor overige vragen.

Anke van Oosterhout 06-34766376
info@kracht-eersel.nl

Wij raden je aan om geen persoonlijke informatie rondom de behandeling naar ons te e-mailen of te whatsappen. Dat kan alleen als de verbinding is beveiligd. Wij gebruik hiervoor een beveiligd e-mailprogramma. Wanneer je ons een emailbericht stuurt met daarin ook je 06 nummer dan kunnen wij je beveiligd antwoorden zodat alles wat daarna gemaild wordt ook beveiligd is.

Adres van de praktijk

Nieuwstraat 63
5521 CB Eersel

Tel. algemeen 06-34766376
Email algemeen info@kracht-eersel.nl

Overige algemene informatie:
KvK nummer 17283947
AGB code praktijk: 94058376
AGB code zorgverlener: 94008898
BIG registratienummer: 49909713925
BTW-id nummer NL001740267B66
Openingstijden

De praktijk is door het jaar heen geopend op:
maandag (9:00-14:00 en 18:00-21:00)
dinsdag (9:00-14:00)
vrijdag (9:00 tot 14:00)

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kunt je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met EEN zorgaanbieder (dus niet in deze praktijk) een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Dit is een landelijke norm. De norm is maximaal 4 weken vanaf dat u belt tot aan het eerste intake gesprek en dan nog 10 weken tussen het intake gesprek en start van de behandeling. In deze praktijk is het intake gesprek ook direct de start van de behandeling.

Voorafgaand aan het eerste gesprek krijg je een bevestiging van de afspraak en een behandelingsovereenkomst toegestuurd met het verzoek deze alvast door te lezen. Hierin staan een aantal afspraken die we maken (en ondertekenen) voor een goede samenwerking. Tijdens het eerste gesprek zal samen gekeken worden waar je aan wil werken en wat je doelen zijn. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Indien nodig wordt in het eerste gesprek of tijdens de behandeling samen gekeken naar doorverwijzing voor specialistische hulp.

Gebruik onderstaande button ALLEEN om u aan te melden nadat u contact heeft gehad met ons en bij de huisarts of POH GGZ bent geweest. U ontvangt na aanmelding een automatisch bericht dat we de aanvraag hebben ontvangen.

Aanmelden
Psycholoog Eersel, Locatie